Dina i Klint Istvud: U ljubavnom četvorouglu

Dina i Klint Istvud: U ljubavnom četvorouglu

Autor: | 05/09/2013

0

Dina Istvud (48), koja je nedavno potvrdila da je podnela papire za razvod od slavnog glumca i režisera Klinta Istvuda (83) nakon 17 godina braka, navodno je u vezi sa Skotom Fišerom, dok je njen uskoro bivši suprug viđen u društvu Fišerove bivše žene Erike Tomlinson-Fišer. Fotografije Klinta i Erike nedavno su objavljene u medijima, a to je veoma rastužilo Dinu, koja je za "Us Magazine" izjavila:
- Tužna sam što sam videla fotografije Klinta sa gospođicom Tomlinson-Fišer. Radujem se novim počecima.
Klint je navodno započeo romansu sa 42-godišnjom Erikom nakon što se ona prošle godine razvela od Skota, košarkaškog trenera na Univerzitetu na Havajima, posle 33 godine braka, dok se Erika poverila Klintu da je njen bivši suprug u vezi sa Dinom.
- Nakon što su se Skot i Erika Razveli, ona je bila sigurna da Skot ima romansu sa Dinom. Erika je prošlog februara pozvala Klinta kako bi sa njim porazgovarala o svojim sumnjama, i tada su se rodile simpatije među njima - otkrio je izvor.
Ove vesti pojavile su se samo dan pošto se Dina oglasila pute Tvitera kako bi stala u odbranu svog bivšeg supruga.
- Nije mi se dopalo da čitam negativne stvari o Klintu. On je predivna, doboćudna, brilijantna osoba. Bez obzira na sve, to mogu da potvrdim - napisala je ona na ovoj društvenoj mreži.
Klint i Dina navodno ne žive zajedno još od juna prošle godine, ali tvrde da je njihov razvod bio prijateljski. Njih dvoje venčali su se 1996. godine i zajedno imaju 16-godišnju kćerku Morgan.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin