Mila Kunis i Ešton Kučer: Uskoro veridba?

Mila Kunis i Ešton Kučer: Uskoro veridba?

Autor: | 07/09/2013

0

Mila Kunis podstakla je glasine da se verila za svog partnera Eštona Kučera kada je viđena u javnosti sa zlatnim prstenom na domalom prstu desne ruke, dok je u Los Anđelesu kupovala cveće. Slavni par ipak je demantovao da planiraju svadbu, a izvori kažu da žele da sačekaju sa veridbom dok Ešton ne okonča razvod sa Demi Mur. Zvezda serije "Dva i po muškarca" podneo je zahtev za razvod braka u decembru 2012. godine, pošto su se rastali još u novembru 2011, ali postupak se odužio pošto Demi traži da joj bivši suprug isplati troškove suđenja i brojne naknade.
Mila i Ešton zbližili su se dok su glumili u seriji "Vesele sedamdesete" od 1998. do 2006. godine, ali se ljubav između njih rodila tek prošle godine kada se Ešton rastavio od Demi. Glumac je navodno ovog puta posvećen svojoj vezi, te da je spreman da se skrasi.
- Planiraju uskoro veridbu. Veza sa Milom ga je vratila onome što zaista jeste. On ne igra nikakve igrice, već je koncetrisan na uživanje sa Milom i sreću koju mu ona donosi. Ona ne pravi ljubomorne scene kao što je to Demi radila - rekao je izvor.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti