Džesi Džej: Adel je nezaustavljiva

Džesi Džej: Adel je nezaustavljiva

Autor: | 07/09/2013

0

Džesi Džej pohvalila je svoju koleginicu i sunarodnicu Adel, za koju je rekla da ima nezaustavljiv karakter. Dve pevačice upoznale su se kada su zajedno išle u BRIT školu, londonsku obrazovnu ustanovu za izvođačke umetnosti, još dok su bile tinejdžerke, a Džesi kaže da se već tada videlo da će Adel postati svetska zvezda.
- Adel ima nezaustavljivi karakter. Ona je neverovatna. Sećam se da smo zajedno bile u školi, a ona je oko sebe imala auru koja je ukazivala da će postati zvezda. Veoma sam ponosna na nju. Sve britanske pevačice trenutno ostvaruju neverovatne uspehe - ispričala je Džesi.
Mlada pevačica uskoro treba da objavi svoj drugi album, sa kojeg joj je posebno draga pesma "Alive", koju je posvetila jednom članu svoje porodice.
- To je veoma emotivna i veoma lična pesma. Govori o jednom članu moje porodice, koji je još uvek živ, ali nije ono što je bio zbog bolesti. Morala sam da napišem pesmu o tome. Mislim da neću moći nikada da je izvedem uživo, i nadam se da će moji fanovi to poštovati, ali dala sam sve od sebe dok sam je snimala, pa zvuči kao da je izvedena uživo.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti