Bora Đorđević: Ne strahujem od operacije

Bora Đorđević: Ne strahujem od operacije

Autor: | 08/09/2013

0


Frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević moraće uskoro da se podvrgne operaciji žučne kese. Legendarni roker ima zakazane koncerte u Londonu i Varšavi, pa se nada da oporavak posle ovog hirurškog zahvata neće trajati predugo, te ne namerava da zbog medicinske intervencije menja poslovne planove. Svakako da će njegova supruga Aleksandra voditi računa o njemu u post-operativnom periodu, pa će lakše podneti oporavak.
- Nije u pitanju ništa strašno. Imam kamenje u žučnoj kesi i to mora da se izvadi. Ne plašim se jer je reč o rutinskoj operaciji, a dodatno olakšanje mi je to što će intervencija biti urađena laserski, tako da je čitav proces, kao i sam oporavak, brži, lakši i bezbolniji - iskren je Bora.
Posle operativnog zahvata, slavni roker moraće da povede računa o načinu života i navikama, da ne bi ugrozile njegovo zdravlje.
- Znam da ću ubuduće morati da povedem računa o ishrani, da ne jedem ništa masno i teško, ali to mi neće predstavljati problem jer sam se u tome korigovao još pre nekoliko godina - zaključuje Đorđević.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin