Nikola Šoć: Ovo leto učvrstilo je Teodorine i moje emocije

Nikola Šoć: Ovo leto učvrstilo je Teodorine i moje emocije

Autor: | 08/09/2013

0


Maneken i glumac Nikola Šoć nedavno je proslavio svoj dvadeset sedmi rođendan velikom žurkom koja je trajala dva dana. Među gostima najdraža mu je bila devojka Teodora Miljković, sa kojom se zabavlja već godinu dana, ali je par nedavno obelodanio svoju vezu.
- Slavlje je počelo veče pred moj rođendan. U društvu Teodore i još nekoliko prijatelja bili smo u noćnom provodu u Budvi i tom prilikom smo slavili moj dan. Narednog dana nastavili smo žurku. Teodora mi je tada poklonila tortu u obliku trkačkog automobila sa brojem dvadeset sedam, što me je veoma obradovalo i dirnulo. Posle gašenja svećica i malog kućnog slavlja, otišli smo u diskoteku „Top Hill“, gde smo ostali do ranih jutarnjih sati - iskren je Nikola koji je čitavo leto proveo sa devojkom na primorju, a njih dvoje zajedno igraju u nastavku serije „Budva na pjenu od mora“.
- Teodora i ja uživamo u vezi. Ovog leta smo stalno bili zajedno, što je učvrstilo naše emocije. Sada smo potpuno sigurni u naša osećanja, a uskoro se zajedno vraćamo u Beograd - zaključuje Šoć.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još