Dragana Ćosić: Nemam neostvarenih želja

Dragana Ćosić: Nemam neostvarenih želja

Autor: | 09/09/2013

0


Poznata voditeljka televizije „Studio B“ Dragana Ćosić i njena rođena sestra Suzana, budući da su im datumi rođenja kalendarski jako blizu, upriličili su zajedničku rođendansku zabavu. U društvu najbližih prijatelja u klubu „Haus“, na Vračaru, obeležile su svoj rođendan.
- Iako nismo ni zapevale ni zaigrale, svi smo se odlično proveli na proslavi Suzaninog i mog rođendana. Ranije sam ja pravila ogromne rođendanske žurke, sa mnogo ljudi, vodeći računa o svakom, i najmanjem detalju. Osmišljavala sam cvetne aranžmane, kupovala stolnjake i ostalu dekoraciju za uređenje ambijenta, gde sam organizovala proslavu. Danas to radim skromnije. Rođena sam 19. avgusta na sveti praznik „Preobraženja“ tako da tog dana, pošto se posti, sa drugaricama odem u neki riblji restoran. Pošto je moja rođena sestra na svet došla samo četiri dana kasnije od datuma mog rođenja, uvek zajedno organizujemo zabavu, tako je bilo i ovog puta - za magazin „Hello!“ kaže jedno od najprepoznatljivijih lica „Studija B“ i napominje da nije imala posebnih rođendanskih želja, jer su joj se skoro sve želje ostvarile.
- Nemam neostvarenih želja. Jedino bih još volela da vidim i obiđem neke destinacije širom sveta. I naravno, kao i svi drugi ljudi, volela bih da budem dobrog zdravlja - kaže Dragana Ćosić, koja ističe da nema promena na njenom emotivnom planu, te da je i dalje sama i srećna.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin