Anđelina Džoli pokazala novu tetovažu

Anđelina Džoli pokazala novu tetovažu

Autor: | 09/09/2013

0

Anđelina Džoli pokazala je tokom šetnje ulicama Sidneja svoju novu tetovažu. Tridesetosmogodišnja glumica istetovirala je rečenicu na arapskom jeziku na unutrašnjem delu desne podlaktice. Značenje novog ukrasa na telu nije poznato, a tetovaža se nalazi odmah pored arapske reči "odlučnost", koju je Anđelina ranije uradila.
Holivudska zvezda trenutno se nalazi u ovom australijskom gradu zbog snimanja svog novog filma "Unbroken", a društvo joj prave i njeno šestoro dece koje je povela sa sobom. Ovo je njena 18. tetovaža, a s obzirom na to da je svaku od njih uradila da obeleži neki značajan trenutak u svom životu pretpostavlja se da je ova posvećena dvostrukoj mastektomiji kojoj se nedavno podvrgla zbog visokog rizika obolevanja od raka dojke.
U njenoj kolekciji tetovaža je citat "Molitva za one koji su divlji u srcu, zatvoreni u kavezima" američkog pisca Tenesija Vilijamsa, u znak sećanja na njenu majku Marselin Bertran, koja je preminula u januaru 2007. od raka jajnika, kao i geografske koordinate mesta rođenja njenih šestoro dece.
Inače, u medijima su se nedavno pojavile spekulacije da su Anđelina i njen dugogodišnji partner Bred Pit imali tajno venčanje, pošto se glumac na premijeri svog novog filma pojavio sa prstenom koji podseća na burmu.

Izvor: Life Content

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin