Nikola Kojo: Briga za suprugu i kćerkice

Nikola Kojo: Briga za suprugu i kćerkice

Autor: | 10/09/2013

0


Nikola Kojo obišao je i juče suprugu Aleksandru i njihove bliznakinje u porodilištu "Narodni front" u Beogradu. Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca važi za divnog muža i brižnog oca.
Otkako je 3. septembra njegova Aleksandra rodila dve devojčice, Nikola svakodnevno dolazi da vidi svoje tri dame, a onda žuri kući da posveti pažnju i četvrtoj dami, ćerkici Ani, koja ima pet godina.
Supruga slavnog glumca je poznata manekenka, rodom iz Sarajeva. Popularnost je, pored ostalog, stekla i ulogom u spotu za pesmu „Moja draga“ svog zemljaka Zdravka Čolića.
Lepa plavuša je snimala i reklamne bilborde za „Beogradsku filharmoniju“, a sa svojim suprugom nedavno je uradila i atraktivnu reklamu za sokove „Na eks“. Slavni glumac preseliće se uskoro sa svoje četiri dame iz Beograda u Sopot, gde od proletos gradi svojevrsnu komunu.
U naselju od drvenih montažnih kuća, okružen zelenilom i prirodom, sa zajedničkim bazenom, sportskim terenima i bioskopskom salom, Kojo će gajiti decu u zdravoj sredini, daleko od beogradske buke.

izvor: Blic
foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti