Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić: Uzbudljivo letovanje u Crnoj Gori

Jelisaveta Orašanin i Vuk Kostić: Uzbudljivo letovanje u Crnoj Gori

Autor: | 10/09/2013

0


Emotivno-glumački par Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin proveli su zajedno više od mesec dana na letovanju u Crnoj Gori, gde poznati glumac godinama provodi vreme na svojoj jedrilici. Zaljubljeni par, koji je u vezi skoro tri godine, uživao je u aktivnom odmoru. Svakodnevno su lovili ribu i pripremali je na plaži. Krstarili su po najlepšim uvalama, a pridružila im se i rođena sestra junakinje serije „Vojna akademija“ Milica, kao i nekoliko prijatelja, mladih glumaca.
- Nina Janković, Ivan Mihailović i još nekoliko mojih „klasića“ pridružilo nam se na jedrilici. Inače, Vuk i ja nismo provodili noći na brodu, već smo spavali u Bigovu. Preko dana pecali smo ribu koju smo potom pripremali na plaži. Posle mesec dana Vuk i ja morali smo da se rastanemo zbog obaveza. Ja sam snimila film „Amanet“ i počela sam da snimam novo ostvarenje reditelja Pavla Vučkovića, film „Panama“, a i Vuk je takođe imao radne obaveze. Planirala sam da odem na Adu Bojanu na nekoliko dana u pauzi između dva snimanja, jer obožavam boravak u sojenici, za mene je to odmor iz snova. Nisam uspela da se organizujem za taj oblik opuštanja, ali sam zato sa prijateljicom otišla na Rodos, posle čega sam se vratila u Beograd, gde sam nastavila da snimam filma i učestvovala u probama za novu predstavu mog matičnog teatra - kaže članica „Beogradskog dramskog pozorišta“, koja s nestrpljenjem očekuje premijeru filma „Vojne akademija“ u novembru.
Tridesettrogodišnji Beograđanin je zadovoljan kako mu je protekao odmor u društvu devojke i prijatelja koji su ih posećivali.
- Jelisavetini drugari na jedrilicu su stizali u „etapama“, a imali smo i moje goste na brodu, posetili su me kumovi. S bratom Nestorom video sam se u luci „Porto Montenegro“, gde je došao kao skiper jedne jahte. Proslava rođendana Jelisavetine drugarice i koleginice bila mi je zanimljiva. Organizovali smo je na plaži, pekli smo ulovljenu ribu i ispijali vino - zadovoljno za "Hello!" kaže Kostić.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti