Odri Tatu: Svim muškarcima predstavljala sam izazov

Odri Tatu: Svim muškarcima predstavljala sam izazov

Autor: | 10/09/2013

0


Odri Tatu tvrdi da je muškarci smatraju "teškom", jer ne želi da radi ono što joj govore.
Francuska zvezda tvrdi da su je svi muškarci u životu doživljavali kao izazov, zbog njene jake ličnosti i odbijanja da udovoljava suprotnom polu.
- Svi muškarci koje sam znala rekli su da sam teška. Imam veoma jak karakter i samo zato što sam žena ne znači da ću raditi ono što muškarci žele-
Ova 37-godišnja glumica veruje da su njeni feministički stavovi drastično uticali na njenu holivudsku karijeru, jer nije želela da pristaje na bilo kakve uloge i da prihvata role koje nisu interesantne, ili koje joj predstavljaju moralni problem.
- Nije lako niti uobičajeno naći zanimljiv centralni ženski lik. Takve uloge želim da imam, jer me ne interesuje da glumim ženu koja muškarcu služi supu.
Odri, koja je nedavno snimila film "Mood Indigo", kaže da je upravo nedostatak dobrih ženskih uloga razlog zašto nije prihvatila nijednu ponudu od njenog debija sa Tomom Henksom u "Da Vinčijevom Kodu" 2006. godine.
- Holivudska karijera zahteva mnogo odricanja. Bila bih daleko od svega, daleko od prijatelja. To ne bi bio dobar balans za mene... da imam karijeru tamo koja zahteva mnogo žrtve. Oni svakako imaju sjajne glumice, ali ne mnogo sjajnih uloga. Bilo bi veoma teško za mene da pronađem nešto što bi me zadovoljilo.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: odri tatu