Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Rastanak uz svađu i suze

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović: Rastanak uz svađu i suze

Autor: | 12/09/2013

0

Rastanak starlete Stanije, koja je juče ujutru otputovala u Ameriku, i njenog dečka Filipa, koji ju je ispratio na aerodrom, prošao je u ljutnji i suzama. Filip nije hteo da je poljubi na rastanku, zbog čega se ona rasplakala.
Neke stvari se nikad ne menjaju. Baš kao i u "Farmi", Stanija i Filip malo se vole, malo se ljute, malo se raspravljaju, malo plaču. Starleta je juče ujutru otputovala u Ameriku na tri nedelje zbog posla, a Filip, koji ju je pratio, odbio je da je poljubi. Sasvim dovoljno da se ona rasplače i da se rastanu tako da odmah imaju o čemu da pričaju. Stanijin brat Sani rekao je da je ona otputovala zbog posla.
- Ako oni nisu hteli da komentarišu svoj odnos, neću ni ja. Mogu vam samo reći da je ona otputovala u Ameriku poslovno i da se neće dugo zadržati tamo. Manje od mesec dana, tri nedelje - rekao nam je Sani.
Filipovi prijatelji kažu da je ljubav između ovo dvoje sada u najvećoj krizi jer će njemu biti teško tri nedelje bez Stanije.
- Sad mu je najteže. Možda zato nije hteo da je poljubi na aerodromu. Vezan je za nju, a nikada nije prevazišao ljubomoru, kojom ju je gušio i u rialitiju. Staniji je teško u svakom slučaju. Em odlazi daleko na tri nedelje, em im je ovo prvo razdvajanje na neki duži period... Ne znam da li će ovo prevazići - rekao je za "Blic" jedan od Filipovih prijatelja.
Filip i Stanija su počeli svoju vezu u "Farmi". Po završetku rialitija, postavljali su zajedničke slike na društvenim mrežama, u javnosti se nisu pojavljivali jedno bez drugoga. Epilog ćemo znati za tri nedelje.
Stanija je na put krenula u trenerci i patikama, a pored kofera u rukama je držala i igračku žabe Kermita iz "Mapet šoua" i poruku koju joj je Filip dao. Na njoj piše "Žabice moja, izvini!", ispod čega, krupnijim slovima - "P.S. Volim te".

Još pogledajte u novom broju Stara.

Izvor: Blic
Foto: Željko Šafar

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin