Benedikt Kamberbač: Bio sam kidnapovan u Južnoj Africi

Benedikt Kamberbač: Bio sam kidnapovan u Južnoj Africi

Autor: | 12/09/2013

0

Benedikt Kamberbač, koji se proslavio ulogom Šerloka Holmsa u novoj seriji o poznatom detektivu, ispričao je u intervjuu za "Hollywood Reporter" svoju potresnu ispovest o događajima koji su ga zadesili u Južnoj Africi. Naime, britanski glumac boravio je u toj afričkoj državi tokom snimanja jedne mini-serije. Jedne večeri, sa prijateljima je vozio severno od grada Durbana kada ih je presrela nepoznata banda.
- Bilo je hladno i bila je noć. Osećalo se na trulež. Bili smo oprezni jer je poznato da nije bezbedno voziti se tim delom. Onda nam je prednja guma na automobilu pukla. Imali smo rezervnu, ali to je značilo da moramo svi da izađemo i da izvadimo sav prtljag iz gepeka - ispričao je Benedikt i dodao da su se njihovi najgori strahovi ostvarili kada je grupa od šestorice naoružanih muškaraca prišla njihovom vozilu.
- Vikali su da gledamo dole i da podignemo ruke. Tada je u mom telu eksplodirao adrenalin. Pomislio sam da smo gotovi.
Situacija je postala još gora kada su razbojnici veza Kamberbača i ubacili ga u gepek automobila.
- Bio sam jako uplašen. Pitao sam se šta će da rade sa nama. Da li će nas ubiti? Zabrinuo sam se da će me silovati ili zlostavljati ili nas mučiti ili se jednostavno poigravati sa nama na neki način.
Srećom, otmičari su ih oslobodili, a mepoznati čovek im je pomogao da stignu na bezbedno mesto.
- Pogledao sam u lice tog čoveka i zaplakao sam iz zahvalnosti. Ovo iskustvo me je zaista navelo da cenim vrednosti života - zaključio je glumac.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin