Elton Džon: Nastupi me ubijaju

Elton Džon: Nastupi me ubijaju

Autor: | 13/09/2013

0

Ser Elton Džon (66) odlučio je da smanji broj koncerata jer zbog njih nema vremena da se posveti svom suprugu Dejvidu Furnišu i njihovim sinovima, dvogodišnjem Zakariju i sedmomesečnom Ilajdži. U razgovoru za list "Sun", slavni muzičar rekao je da mu nije bilo lako da donese tu odluku, pošto uživa u nastupima, ali da mu je sada porodica na prvom mestu.
- Došlo je vreme u mom životu kada ću definitivno smanjiti broj nastupa kako bih imao više vremena za svoju porodicu. Znam da sam zavisnik od sviranja, rada i turneja. Ne mogu da uradim samo jedan nastup. To je deo moje prirode. Ali sam porazgovarao sa Dejvidom i shvatio da mi je dosta toga. Putovanja me ubijaju. Ne mogu više. Nikad nisam odvojio dovoljno vremena da usporim i uživam u onome što se dešava oko mene - kaže pevač.
Elton, koji je bio primoran da otkaže nekoliko koncerata u okviru svoje letnje turneje zbog narušenog zdravlja, priznaje da će mu odmor od nastupa omogućiti da se fokusira na druge obaveze i da isproba nešto novo.
- Želim da vodim svoje sinove u školu i da provodim više vremena sa Dejvidom. Takođe, želim da se pozabavim projektima koje je možda trebalo da uradim pre mnogo godina, ali za koje nikad nisam imao vremena. To bi možda bio klavirski album ili jednostavno nešto drugačije. Ako želite da budete Elton Džon, morate da pomerate granice - istakao je on.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još