Pobednici kviza "Postani stanovnik Praga" posetili češku prestonicu

Pobednici kviza "Postani stanovnik Praga" posetili češku prestonicu

Autor: | 13/09/2013

0

Najbrži učesnici kviza "Postani stanovnik Praga" na Staropramen facebook stranici iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Rumunije, Bugarske i Mađarske dobili su priliku da posete jedan od najstarijih gradova Evrope – Prag.
Nagrađeni Staropramen aktivacije su pored znamenitosti "Zlanog grada", oživeli i neke od najpoznatijih legendi. Nakon šetnje Karlovim mostom, obilaska Astronomskog sata, Praškog dvorca, voznje brodom po Vltavi i naravno Staropramen muzeja, pobednici kviza zavirili su i u svet magije i misterije koja okružuje Prag. Posetili su mesto na obali Vltave sa kog je princeza Libuš prorekla da će na tom mestu biti podignut grad koji će dodirnuti zvezde, otkrili tajnu Alhemičara za pretvaranje metala u zlato, i sreli Golema, zaštitnika Praga.
I kada nisu "oživljavali" legende, pobednici su uživali na svakom koraku... Od večere u Žižkovski tornju, preko noćnog provoda, muzičkih performansa, opuštajućih večera na brodu i u marini Groseto i učili i da kuvaju na specijalnom kulinarskom kursu. I ne samo to, najuspešniji učesnici kviza se ludo zabavljali i doziveli nezaboravne tenutke po praškim ulicama u voznji "segvejem"!
I sve to uz čašu Staropramena na kraju dana!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: prag