Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Nakon venčanja odlaze iz Beograda

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević: Nakon venčanja odlaze iz Beograda

Autor: | 14/09/2013

0


Verica Rakočević zajednički život s mladim mužem započinje daleko od gradske vreve. Ona će tako posle više decenija koje je provela u strogom centru grada (živela je u Knez Mihailovoj ulici u salonskom stanu, koji je prodala, prim. aut.) otići u prigradsko naselje Vrčin, koje joj pruža potpuni mir.

Nekretninu je u potpunosti opremila u dogovoru sa 30 godina mlađim verenikom Veljkom Kuzmančevićem, za koga će se udati 19. septembra. Najuspešnija srpska dizajnerka kupila je plac sa starom kućom, koju je srušila, i na istom mestu je podigla novu. Veći radovi nedavno su završeni, a ostali su samo sitni detalji i sređivanje dvorišta.

"Verica i Veljko jedva čekaju da se usele u novi dom. Angažovali su majstore koji od jutra do mraka rade kako bi se uselili do svadbe. Radnici su oduševljeni i hvale Vericu da je ljubazna i korektna. Kreatorka i njen verenik hteli su u dvorištu da naprave svadbeno slavlje, ali su zbog lošeg vremena odustali, pa će sve biti organizovano na jednom splavu", priča naš izvor.

Verica pripreme za svadbu polako privodi kraju. Srećna je što će ozvaničiti vezu s Veljkom, ali postoji gorčina što njen izbor ne odobravaju njena deca Elena Karaman Karić i Milena i Milorad Rakočević. Godine su glavni razlog za to, i kako stvari zasad stoje, oni neće prisustvovati venčanju.

"Veričina ćerka Milena, koja kao fotograf radi u Njujorku, ranije se izjasnila u vezi s tim, i ako je suditi po pričama ljudi bliskih kreatorki, ona će ostati u Americi. Eleni su 'naprasno' iskrsli poslovni sastanci u Londonu, baš na dan majčinog venčanja, a brat Milorad će joj se najverovatnije pridružiti na tom putovanju. I pored svega, Verica tvrdi da u porodici vlada harmonija i da su svi srećni zbog njene udaje", kaže naš izvor.

Verica nam se nije javljala na telefon, a u Vrčinu, gde smo pokušali da je posetimo, žena koja čuva kuću poručila je da nas kreatorka moli da odemo.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin