Maja Nikolić: Potresena teškim životom Roma

Maja Nikolić: Potresena teškim životom Roma

Autor: | 15/09/2013

0


Pevačica Maja Nikolić nedavno je snimila spot za novu pesmu "Karamel“, a zanimljivi kadrovi snimani su u romskom naselju, što joj je bilo posebno dirljivo iskustvo.
- Moja nova pesma "Karamel“ podseća me na jedan od mojih najvećih hitova "Varali me svi“. To je jedna energična, vesela numera brzog ritma. Snimali smo u romskom naselju gde smo proveli čitav dan. Da nisam došla na to snimanje, ne bih ni znala koliko oni zapravo teško žive, u uslovima bez struje i vode. U spotu je i beba koja ima svega nekoliko meseci i čiji je život takođe težak, pa želim da apelujem na sve koji mogu da pomognu tim ljudima da ne oklevaju. Romi su mi zaista bliski po temperamentu i dan koji sam provela sa njima nikada neću zaboraviti.
Pored poslovnih poduhvata Maja je veoma posveća sinovima, pa se ovih dana priprema za polazak u školu sina Lazara.
- Moj sin Lazar kreće u prvi razred i moram da priznam da sam ja emotivnija od njega po tom pitanju. On se raduje novim izazovima i drugarima, a meni je bilo teško kada sam shvatila da neće više ići u vrtić. Nadam se da će se lepo uklopiti u novu sredinu - kaže pevačica za "Hello!".

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin