Sara Jovanović: Spremna za transformacije

Sara Jovanović: Spremna za transformacije

Autor: | 16/09/2013

0

Sa prepoznatljivom plavom perikom Merilin Monro, mladežom iznad usne i lepršavom belom haljinom, Sara Jovanović je do poslednjeg detalja podsetila na holivudsku lepoticu. Maskiranje i šminka samo su jedna od vežbi za njeno učešće u predstojećem šouu "Tvoje lice zvuči poznato" koji u oktobru startuje na TV "Prvoj".
Pod punom šminkom i perikom Sara se mučila da obuče kostim.
- Zaboravila sam da obučem haljinu, ali ako sad skinem majicu preko glave, pokvariće mi se perika. Dajte mi makaze da isečem majicu - nervozno je komentarisala Sara spremajući se za probu.
Na sreću, majica je preživela, a mlada muzička zvezda kaže da će dati sve od sebe da bi što vernije skinula zvezdu koju će imitirati i čije će pesme izvoditi u šou u kom će biti jedna od deset takmičara.
Ako bude morala da imitira Ejmi Vajnhaus ili Džesi Džej, Sari to neće predstavljati problem, ali sigurno će dobijati i ličnosti koje joj baš ne leže. Ipak, Sara je spremna na izazove.
- Svake nedelje ću se pojavljivati kao druga osoba, što je fantastično. Nije mi problem da imitiram muškarca ili tamnoputu zvezdu kao što je Bijonse, čak jedva čekam da se oprobam u tim ulogama. Ne ustručavam se da stavljam svašta na glavu i isprobavam otkačenu šminku - otkriva Sara i dodaje da će im u svemu pomagati profesionalni šminkeri, maskeri, koreografi i treneri pevanja.
U inostranstvu su se već prikazivale emisije sa sličnim konceptom i postigle su veliku gledanost. Iz produkcije kažu da imena ostalih učesnika zasad ne žele da otkriju, ali da su u pitanju poznate ličnosti.
- Gledala sam sličnu emisiju na italijanskoj televiziji i potpuno sam oduševljena, neverovatno je šta ti ljudi rade. Mnogo sam srećna zbog zadataka koji mi predstoje, jer još od malih nogu obožavam da glumim - ističe Sara i dodaje da će je pored roditelja bodriti i dečko, odbojkaš Aleksandar Atanasijević.
Šou će humanitarnog karaktera, a eliminacija nema, već se glasovi sabiraju sve do poslednje emisije. Za najboljeg glasaju gledaoci i žiri.

Izvor: Blic

Foto: Zoran Lončarević

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin