Lindzi Lohan: Konačno srećna i zaljubljena

Lindzi Lohan: Konačno srećna i zaljubljena

Autor: | 18/09/2013

0


Lindzi Lohan u vezi je sa bivšom NFL zvezdom Metom Nordgrenom.
Lepa 27-godišnja glumica, koja je nedavno izašla sa rehabilitacije, nakon 90 dana odvikavanja od alkohola i droge, počela je da se viđa sa bivšim igračen Philadelphia Eaglesa pre nekoliko nedelja, iako se poznaju već sedam godina. Met je upoznao i Lindzinu porodicu.
- Ona je veoma srećna i posvećena je tome da ostane trezna. On pije, ali ne neodgovorno i nikada pred njom. Već je blizak sa celom njenom porodicom - otkrio je izvor blizak srećnom paru.
Ovaj 30-godišnji Teksašanin, koji je učestvovao u Bravo rijaliti TV seriji "Most Eligible Dallas" 2011. godine, otkrio je da podržava Lindzi.
- Sada smo zajedno. Ali, kao prijatelj već godinama joj pružam podršku. Ona je potpuno trezna sada. Sjajno joj ide i radi naporno, a viđa se samo sa ljudima koji su dobri za nju.
Poslednja ozbiljna veza Lindzi Lohan bila je sa DJ Samantom Ronson, koja je okončana 2009. nakon veoma turbulentne godine. Samantina majka En Dekster Džons kasnije je priznala da se umešala u ovu vezu i rekla svojoj 35-godišnjoj kćerki da ne može da podrži njenu vezu sa glumicom, jer se brinula za Samantinu bezbednost i njeno dobro, jer je Lindzi pokazivala "klasično psihotično ponašanje".

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin