Kanje Vest: Preuzeo kontrolu nad karijerom Kim Kardašijan

Kanje Vest: Preuzeo kontrolu nad karijerom Kim Kardašijan

Autor: | 18/09/2013

0


Kanje Vest u potpunosti je preuzeo kontrolu nad karijerom Kim Kardašijan.
Zvezda rijaliti šoua navodno je prihvatila uticaj svog partnera i rešila je da se distancira od brenda svoje porodice, pa sada gradi svoj sopstveni menadžment tim.
- Kim želi da se isključi iz Kardašijan PR mašine i Kanje Vest joj je savetovao da napravi sopstveni tim - otkrio je izvor, koji je dodao i da je zvezda "Keeping Up With the Kardashians" oduševljena smerom u koji ju gura Kanje, ali i dalje želi da održava bliske odnose sa paparacima.
- Kim dozvoljava Kanjeu da promeni kompletan njen životni stil i obožava promene koje pravi, ali i dalje je gladna medijske pažnje, kao što je oduvek bila. Kim nikada neće prestati tajno da šalje poruke paparazzima ili ljudima za koje zna da mogu da joj pomognu da ostane poznata - priča izvor, te otkriva da bi Kanje pobesneo kada bi znao da mu Kim radi iza leđa.
- Kanje bi bio baš besan da zna da ona to radi, ali Kim i dalje šalje poruke paparazzima, obaveštava ih gde će biti i u kontaktu je sa urednicima, preko kojih iznosi detalje iz života nje i njene porodice. Kim zna šta ju je učinilo i održalo poznatom. Nipošto ne želi da više ne bude u centru pažnje, zato će joj biti veoma teško da prestane, a njihov odnos mogao bi da trpi zbog toga.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin