Kim Kardašijan: Pred izlaskom iz rijalitija?

Kim Kardašijan: Pred izlaskom iz rijalitija?

Autor: | 19/09/2013

0

Kim Kardašijan navodno se udaljila od svoje slavne porodice i njihovog rijalitija, jer želi da postane ikona visoke mode. Tridesetdvogodišnja rijaliti zvezda, koja je u junu dobila kćerkicu Nort sa partnerom Kanjeom Vestom, prema pisanjima stranih medija želi da se oslobodi "medijskog cirkusa" koji okružuje njenu porodicu, kao i da sakrije svoj privatni život od očiju javnosti.
- U novoj sezoni nećete nijednom videti Nort, pošto je Kim odlučila da nema šasne da ona bude deo tog cirkusa - rekao je izvor za "New York Daily".
Kim, koja je trenutno zauzeta renoviranjem kuće u kojoj će živeti sa svojom porodicom, čak je zabranila snimanje novih epizoda u svom novom domu.
- Kim više ne želi da snima taj šou. Promenila je svoj imidž i pokušava da se udalji od porodice. Uskoro će se useliti u novu kuću, ali ne želi kamere u njoj - dodao je izvor.
Kim je nedavno angažovala novog portparola, koji će joj navodno pomoći da se transformiše u modnu ikonu, te da konačno ostvari svoj san i da krasi naslovnu stranu magazina "Vogue". Sve to navodno je naljutilo njenu majku Kris Džener, koja je do sada vodila računa o svim poslovnim angažmanima njenih kćerki.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još