Sandra Bulok: Odrekla bih se karijere zarad svog sina

Sandra Bulok: Odrekla bih se karijere zarad svog sina

Autor: | 19/09/2013

0

Sandra Bulok (49), koja je 2010. godine usvojila sina Luisa, progovorila je o izazovima majčinstva u novom izdanju magazina "Vogue", čiju naslovnicu krasi. Dobitnica Oskara izjavila je da bi volela da ima još dece, te da bi napustila svoju filmsku karijeru ako bi njen posao imao loš uticaj na njenog sina.
- Kada bi mi neko iznenada rekao: Imaćeš još petoro dece, meni to ne bi smetalo. Divno se osećam kao majka. Kakav god problem da iskrsne, pozabavimo se time kao porodica. Više nisam samo ja u pitanju - rekla je Sandra, ali dodala da trenutno ne planira da proširi svoju porodicu.
Glumica, koja trenutno promoviše svoj novi gilm "Gravitacija", kaže da ne bi dugo razmišljala kada bi morala da bira između posla i porodice.
- Ranije mi je posao bio život. Sada nemam razloga da napuštam kuću. Ne želim da je on pod pritiscima zbog onoga čime se ja bavim. Napustila bih glumu. Otišla bih. Kada bih videla da ono što radim ima negativan uticaj na njega, spakovala bih se i odselila na Aljasku - kaže ona.

Izvor: Life Content

Foto. FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti