Dženifer Aniston: Očajnički priželjkuje prinovu?

Dženifer Aniston: Očajnički priželjkuje prinovu?

Autor: | 20/09/2013

0

Dženifer Aniston navodno očajnički želi da postane majka. Prema pisanjima medija, glumica pokušava da zatrudni otkako se verila za Džastina Terua u avgustu 2012. godine, a izvori kažu da je frustrirana što joj to još nije pošlo za rukom.
- To postaje izvor stresa za Džen. Ona namerno nije prihvatala nikakve poslovne angažmane za narednih nekoliko meseci kako bi se pripremila za majčinstvo. Pravi se da je hrabra zbog glasina, ali to je samo maska za njenu očajničku želju da postane majka - rekao je prjatelj glumice za MailOnline.
Mediji pišu i da je slavni par odlučio da odloži venčanje zbog Teruovih poslovnih obaveza, ali Dženifer navodno ima razumevanja za svog dragog, uprkos tome što stalna odlaganja podstiču glasine među njihovim prijateljima.
- Džen je puna razumevanja za Džastinovu šansu da unapredi svoju karijeri i spremna je da čeka, iako njihovi prijatelji počinju da se pitaju da li će se njih dvoje ikada venčati.
Bivša zvezda serije "Prijatelji", nedavno je govorila o planovima za venčanje, ističući da još uvek nisu izabrali datum jer žele da sačekaju savršeni trenutak.
- Želimo da to uradimo kada bude savršeno i ne žurimo. A i već se osećamo kao da smo u braku. Nismo otkazali i nismo odložili venčanje. Nismo se svađali oko toga gde će biti svadba - rekla je nedavno Dženifer.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin