Selena Gomez: Otkazani koncerti u Rusiji

Selena Gomez: Otkazani koncerti u Rusiji

Autor: | 20/09/2013

0

Selena Gomez bila je primorana da otkaže dva koncerta u Rusiji, pošto joj nije odobrena viza za ulazak u zemlju. Pevačica je krajem meseca trebalo da održi koncerte u Moskvi i Sent Petersburgu, u okviru svoje svetske turneje, ali njeni fanovi u Rusiji ipak neće imati priliku da je čuju uživo. Promoteri koncerta su za "The Moscow Times" objasnili da je najverovatnije da se to desilo zbog anti-gej zakona u Rusiji, pošto su vlasti u poslednje vreme postavile sve strožije uslove za nastupe izvođača koji govore u korist prava homoseksualaca.
Tako su pre Selene zabranjeni koncerti Lejdi Gage, koja je optužena za "ohrabrivanje maloletnika da podržavaju organizacije LGBT populacije".
Sa druge strane, sve je veći broj slavnih ličnosti koje odbijaju da posete Rusiju zbog problematičnih zakona i kršenja ljudskih prava homoseksualaca. Tako je glumac Ventvord Miler, koji je prošlog meseca porvrdio da je gej, odbio da poseti filmski festival u ovoj zemlji, dok je pevačica Šer rekla da ne želi da nastupa na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: selena gomez

Najnovije vesti