Viktorija Bekam: Kćerka Harper mi daje modne savete

Viktorija Bekam: Kćerka Harper mi daje modne savete

Autor: | 21/09/2013

0

Viktorija Bekam otkrila je da je njena dvogodišnja kćerkica Harper Seven često daje modne savete. Slavna modna kreatorka kaže da je mala Harper od nje nasledila ljubav prema modi i da je uvek spremna da kaže svoje mišljenje o maminom stajlingu.
- Harper definitivno ima svoj stav prema modi. Ako ja izlazim negde, dok silazim niz stepenice ona ima običaj da mi kaže da mi je lepa haljina ili torba. Prava je devojčica, ali ponekad više voli da trčkara u fudbalskom dresu i kopačkama - kaže buvša "spajsica"
Nema sumnje da je sklonost ka sportu mala Harper nasledila od svog oca, bivše fudbalske zvezde Dejvida Bekama, kao i njena starija braća 14-godišnji Bruklin, 10-godišnji Romeo i osmogodišnji Kruz.
Viktorija kaže da, uprkos brojnim obavezama koje ona i njen suprug imaju, ona se uvek trudi da posveti što je moguće više vremena svojoj deci.
- Često osećam krivicu i to zna da bude veoma naporno, ali tako se oseća svaka zaposlena mama. Porodica mi je prioritet, ali volim svoj posao - zaključila je ona.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti