Robert Patinson: Krenuo sam na časove glume kako bih upoznao devojke

Robert Patinson: Krenuo sam na časove glume kako bih upoznao devojke

Autor: | 21/09/2013

0

Robert Patinson, koji se proslavio zahvaljujući ulozi u filmskom serijalu "Sumrak saga", kaže da je počeo da se bavi glumom kako bi upoznao devojke. Britanski glumac otkrio je da je bio veoma stidljiv kada je bio mlađi, te da ga je zato njegov otac nagovorio da pođe na časove glume ne bi li upoznao devojke.
- Bio sam užasno stidljiv. Jednog dana u restoranu, moj tata je načio razgovor grupe lepih devojaka koje su išle na časove glume. Rekao mi je: "Upiši se, možda upoznaš nekoga." I upalilo je - ispričao je glumac.
Robert kaže da mu je uloga u jednoj od najpopularnijih filmskih franšiza na svetu donela svetsku popularnost, ali da i dalje mora da se bori za uloge.
- I dalje idam na kastinge ne bih li ubedio reditelje da sam ja prava osoba za taj posao. Pre šest meseci sam odbijen. Za ulogu u filmu "Rover", morao sam da se borim. Nadam se da će film doživeti uspeh jer sam uživao snimajući ga. Dosta toga dugujem slučaju. Nikad nisam mislio da bi tako nešto moglo da se desi, ali nikad nisam sumnjao da će mi se dogoditi lepe stvari - kaže Patinson.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još