Marko Vjetrović: Dan za pamćenje sportsko-manekenskog para

Marko Vjetrović: Dan za pamćenje sportsko-manekenskog para

Autor: | 22/09/2013

0


Posle nešto više od godinu dana od otpočinjanja romanse, Marko Vjetrović i Višnja Amanović venčali su se u crkvi, a potom su upriličili svadbenu žurku za pamćenje. Zaljubljeni par, nekadašnji portparol Fudbalskog kluba „Partizan“ i manekenka sa zavidnom inostranom karijerom, izgovorili su sudbonosno „da“ u Sabornoj crkvi u popodnevnim časovima, da bi slavlje za dve stotine pedeset zvanica potom usledilo u beogradskom hotelu „Metropol“.
Otkako je početkom prošlog leta otpočeo vezu sa Višnjom, nekadašnjim licem reklamne kampanje linije nakita i šminke “Chanel” za Bliski istok, šarmantni Beograđanin bio je očaran lepoticom iz Pančeva. Tridesetčetvorogodišnjak i njegova zgodna devojka, koja se svojevremeno pojavila u spotu turske zvezde Tarkana, već posle dva meseca zabavljanja otišli su zajedno na letovanje na Hrvatsko primorje. Budući da se veza brzo „rasplamsavala“ javnost nimalo nije iznenadila vest da se zaljubljeni par verio prvog dana maja ove godine. Najlepša novost iz života emotivnog dvojca, da je Višnja u drugom stanju, najviše je obradovala njihove prijatelje i porodice, koji su s nestrpljenjem čekali poslednji dan avgusta da proslave zavetovanje atraktivnog para na večnu ljubav.
Zgodna nevesta, koja je u petom mesecu trudnoće, izgledala je prelepo u venčanici dizajnera Darka Kostića, koju joj je poznati modni kreator izradio po njenoj zamisli. Dok su ulazili u Sabornu crkvu, zaljubljenom paru desila se zanimljivost.
- Dok smo ulazili u crkvu, sreli smo patrijarha srpskog Irineja, sasvim slučajno. Bilo mi je drago što je blagoslovio naš brak, i nas oboje, a Višnji je poklonio i ikonu. Bilo je to divno iskustvo - za magazin „Hello!“ kaže Vjetrović, bivši suvlasnik beogradskog restorana „Knez“. Njemu je kum na venčanju bio prijatelj Milan Vukašinović, vlasnik restorana „Knez“, koji je za mladence i njihove goste pre crkvenog venčanja organizovao zakusku u svom ugostiteljskom objektu. Nevesti je kuma bila drugarica Jovana Hismajer.
Posle svečanog crkvenog obreda venčanja, na kome je bidermajer uhvatila devojka Markovog rođenog brata Ivana, slavlje u „Metropolu“ počelo je u osam sati uveče i trajalo je do osam ujutru. Gosti su stigli na svadbu iz svih krajeva sveta, kao i iz Evrope. Zvanice su došle iz Argentine, Dubaija, Majamija i Brazila. Marku je posebno bilo drago što je u čast njegove i Višnjine ljubavi slavlju prisustvovao Huan Kobijan, direktor najvećeg fudbalskog kluba na svetu, argentinskog „Boka Junior“, sa svojom porodicom. Mladencima je kao poklon stigao i prelepi buket cveća od predsednika „Crvene zvezde“ Dragana Džajića. Pored njega, cveće i čestitke su poslali i Karl Hajnc Rumenige, predsednik kluba „Bajern“, i Sandro Rosel, predsednik kluba „Barselona“. Od poznatih zvanica slavlju su prisustovali: glumci Bora Todorović i Branislav Tomašević, Žarko Zečević, Nenad Bjeković, Ivica Kralj sa suprugom, Nemanja Rnić sa suprugom, Mia Zečević, Marijana Mateus i mnogi drugi. Za fantastičnu, veselu atmosferu pobrinuli su se pevači Radmila Manojlović sa bendom „Laguna“, Dragi Domić i Ivana Pavković. Ponesen pozitivnim emocijama, u jednom trenutku mikrofona se latio i Ivica Kralj, na oduševljenje svih gostiju.
Na bogatoj trpezi našli su se brojni internacionalni specijaliteti, a ljubazno osoblje hotela pobrinulo se da usluga bude vrhunska. Slasne delicije bile su prilagođene svim gostima koji su stigli iz raznih delova sveta. Mladenci su zaigrali prvi ples uz numeru „U tebe sam zaljubljen“, Rođe Raičevića.
Iako u petom mesecu trudnoće, Višnja je igrala skoro do kraja zabave, gotovo dvanaest sati je provela na nogama na „ludoj žurki“, kako su svi gosti okarakterisali nesvakidašnje dobru zabavu na svadbi.
- Lepo sam se osećala na slavlju iako sam trudna, i ništa me nije omelo da igram do jutra. Svi naši prijatelji rekli su posle žurke da nisu bili na boljoj proslavi venčanja - u dahu kaže lepa manekenka, ne krijući sreću što je sve bilo besprekorno. Ona i Marko ovaj specijalan dan pamtiće do kraja života kao jedan od najznačajnijih, uz dan kada će dobiti svoje prvo dete, ćime će njihova velika ljubav biti zaokružena na najlepši mogući način.

Piše: Nadežda Jokić
Foto: Janko Petković, privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti