Gvinet Paltrou: Nadam se da ću Krisu moći da oprostim prevaru

Gvinet Paltrou: Nadam se da ću Krisu moći da oprostim prevaru

25/09/2013

0


Gvinet Paltrou otkrila je kako se nada da bi mogla da oprosti suprugu Krisu Martinu kada bi je prevario.
Zvezda filma "Thanks For Sharing", koja ima kćerkicu Epl (9) i sina Mozesa (7), sa rokerom sa kojim je u braku već 10 godina, kaže da joj neverstvo nije najgora stvar u životu i nada se da bi i da bi pevač grupe Coldplay imao jednako razumevanja u slučaju da ona podlegne iskušenjima.
- Mislim da teško da može da se desi da ja budem jedna od onih žena koje otkriju da im se nešto dešava iza leđa već 20 godina. Verujem da bi čovek u tom trenutku počeo da se preispituje. A da se desi, to bi svakako otežalo stvari, ali verujem da bi na kraju sve bilo u redu - rekla je 40-godišnja glumica.
- Smatram da, ukoliko ti je ideja da nekom budeš posvećen, važna, onda će ti prevagu odneti neke druge stvari. Ne postoje dva ista para, pa tako svaki par ima različite izazove. Volela bih da verujem da bih oprostila i da bi mi bilo oprošteno, ali ne mogu da dam iskren odgovor, jer to još uvek nisam iskusila - dodala je.
Novi film u kom Gvinet glumi bavi se zavisnošću o seksu, a ona tvrdi da bi joj bio veliki problem da se zabavlja sa nekim ko je zavisnik, da nije udata.
- Veoma sam otvorenog uma, i mislim da, ukoliko bi to bilo nešto što bih znala i pre nego što se upustim u sve, odvratilo bi me od produbljivanja veze - zaključila je.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još