Katarina Šišmanović i Milan Popović ponovo zajedno?

Katarina Šišmanović i Milan Popović ponovo zajedno?

Autor: | 28/09/2013

0

Nakon pet godina, Katarina Šišmanović i Milan Popović obnovili su kontakt, i to baš u periodu kada je biznismen javno rekao da više nije u vezi sa majkom svog deteta, Severinom Vučković.
Slučajno ili namerno, voditeljka i kralj bakra, kako "Alo!" saznaje, sreli su se nedavno u njegovom kafiću, koji atraktivna brineta u poslednje vreme često posećuje.
- Kaća i Milan nisu imali kontakt od kako su raskinuli i retko su se od tada i sretali, a i onda kada jesu, javili su se samo u prolazu. Svako je posle raskida krenuo svojim putem, međutim, sada su se stvari promenile. Šišmanovićeva je u poslednje vreme često boravila u njegovom lokalu i bilo je logično da će naleteti na Milana, što se i desilo. Tada su se srdačno pozdravili i nakon nekoliko razmenjenih rečenica dogovorili su se da se čuju i vide nasamo - priča za "Alo!" izvor blizak voditeljki i dodaje da su posle toga komunicirali preko SMS poruka.
- Ne znam ko je kome prvi poslao poruku, ali su se dopisivali. Sigurno je da oboje žele da se vide, kao što su i pričali, a da li se to desilo ili tek treba, ne znam. Njih dvoje su super funkcionisali dok su bili u vezi, pa nije isključeno da se njihova romansa obnovi. Pogotovo što je Milan sada slobodan čovek - rekao je za dobro obavešten izvor.
U želji da čujemo komentar biznismena pozvali smo ga, ali nam se do zaključenja broja nije javio, dok do Katrininog komentara nismo uspeli da dođemo.

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin