Beograđankama besplatno vežbanje uz Wellness

Beograđankama besplatno vežbanje uz Wellness

Autor: | 30/09/2013

0

U okviru projekta "Afirmacija rekreacije žena", na Zemunskom keju, Beograđanke su uživale u višesatnoj besplatnoj rekreaciji na svežem vazduhu. Plato kod restorana Venecija pretvoren je u svojevrsnu teretanu na otvorenom, a naše sugrađanke, su osim u rekreaciji, uživale i u zdravim ukusima Wellness proizvoda koji su idealni za rekreaciju i moderan životni stil.
Kompanija Bambi, kroz svoj brend Wellness, podržava zdrav način života i želi da podstakne sve pripadnice lepšeg pola da se aktivnije uključe u rekreaciju, zdrav i aktivan život. Wellness proizvodi sadrže zdrave i aktivne sastojke koji su važni za zdrav metabolizam i preporučuju se za konzumiranje uz redovnu rekreaciju.
Zahvaljujući idealnom odnosu vitamina i minerala i prirodnim vlaknima, Wellness je izvor vitalnosti, zdravlja i energije. Žitarice iz Wellness-a bogate su vitaminima B grupe i odlične su za metabolizam. Jedan Wellness keks sadrži pet odsto potrebne dnevne količine biljnih vlakana, koja su jedan od faktora za očuvanje zdravlja srca i krvnih sudova. Wellness proizvodi ne sadrže konzervanse niti veštačke boje i pogodni su za ishranu vegetarijanaca.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Wellness

Pročitajte još