Paris Hilton: Muzika je oduvek bila moja strast

Paris Hilton: Muzika je oduvek bila moja strast

Autor: | 30/09/2013

0

Paris Hilton ovih dana priprema se za objavljivanje svog novog singla, kojim će pokušati da se vrati na muzičku scenu i da ponovo lansira svoju karijeru u muzičkoj industriji. Nakon što je 2006. godine objavila numeru "Stars Are Blind", slavna naslednica objaviće novu pesmu "Good Times" sa reperom Lil Vejnom, za koju je snimila spot koji će biti objavljen ove nedelje.
Paris, koja je tokom leta radila kao di-džej u jednom klubu na Ibici otkrila je za MTV News da jedva čeka da publika čuje njenu novu muziku.
- Volim da budem u studiju. Muzika mi je oduvek bila velika strast, pa je za mene velika čast što ću objaviti singl sa Lil Vejnom. Tako sam uzbuđena što će ceo svet da čuje tu pesmu - kaže ona, i dodaje:
- Skoro godinu i po dana sam snimala ovaj album. Nakon boravka na Ibici bila sam veoma inspirisana jer sam upoznala mnogo odličnih di-džejeva i producenata, tako da sam stalno dobijala različite pesme tokom stvaranja albuma i veoma sam ponosna na to.
Paris je album izdala za izdavačku kuću "Cash Money", sa kojom sarađuju muzičke zvezde poput Lil Vejna, Drejka i Niki Minaž, za koje kaže da su joj pružili veliku podršku tokom rada na novim pesmama.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još