Gvinet Paltrou: Bilo mi je neprijatno da se skinem na filmu

Gvinet Paltrou: Bilo mi je neprijatno da se skinem na filmu

Autor: | 02/10/2013

0

Gvinet Paltrou kaže da njen suprug Kris Martin ne brine zbog golišavih filmskih scena u kojima se ona pojavljuje. Četrdesetjednogodišnja glumica, koja je privukla veliku pažnju novom ulogom u filmu "Thanks for Sharing", u kojem izvodi striptiz, priznala je da je, za razliku od supruga, ona bila nervozna zbog snimanja te scene.
- Kris je prilično opušten oko takvih stvari. Ja ga obično zamolim da pročita scenario pre nego što prihvatim ulogu jer je veliki ljubitelj filmova i veoma je pametan oko toga. Tako da on uvek zna šta će se desiti - ispričala je glumica, koja je sa frontmenom grupe "Coldplay" u braku devet godina.
Ipak, ona je priznala da je, za razilku od Krisa, bila nervozna zbog snimanja te scene, ali da joj je mnogo pomogao partner iz filma Mark Rafalo.
- Bila sam nervozna zbog tok striptiza u donjem vešu. Ipak, bilo je dobro jer je Mark Rafalo bio veoma fin i učinio je to mnogo lakšim.
Gvinet, koja ima dvoje dece, pridržava se strogog režima vežbanja kako bi održala zanosnu figuru.
- Veoma naporno vežbam. Pet dana nedeljno po sat vremena i 45 minuta dnevno. Bojim se da ništa u životu nije besplatno - kaže glumica.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti