Kejli Kvoko: Otkrila detalje o veridbi za Rajana Svitinga

Kejli Kvoko: Otkrila detalje o veridbi za Rajana Svitinga

Autor: | 02/10/2013

0

Kejli Kvoko (27), koja se verila za tenisera Rajana Svitinga nakon samo tri meseca zabavljanja, priznala je da će njena iznenadna veridba nekima možda delovati ludo, ali dodaje da ona nikada nije bila srećnija.
- Znam da to deluje ludo na papiru, ali nmi funkcionišemo. Od prvog dana sam odmah znala da je on onaj pravi i od tada je sve magično. Imamo zajedničke porodične prijatelje, odrasli smo uz iste ljude, samo se do sada nismo upoznali. Tako da imam osećaj da ga poznajem celog života - rekla je glumica za Entertainment Tonight.
Zvezda serije "Štreberi" ispričala je i detalje o večeri kada ju je Rajan zaprosio.
- On je zapravo namerno započeo malu svađu sa mnom i iznervirao me. Pomislila sam da stvari nisu onako sjajne kako sam mislila. Iznenadio me je na kraju večeri kada je izvadio prsten. Bilo je neverovatno - kaže Kejli.
Srećni par prvi put se pojavio zajedno na crvenom tepihu na žurki pred dodelu Emi nagrada prošlog meseca, a prethodno se šuškalo da su u vezi kada su navodno viđeni na jednom ranču u Kaliforniji u avgustu. Ovo će za oboje biti prvi brak, a Kejli je prethodno bila verena za Džoša Resnika. Tokom dve godine imala je i tajnu romansu sa kolegom iz serije "Štreberi" Džonijem Galeckim, a ove godine kratko se viđala i sa zvezdom filma "Čovek od čelika" Henrijem Kejvilom.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još