Dženet Džekson želi da usvoji dete

Dženet Džekson želi da usvoji dete

Autor: | 02/10/2013

0

Dženet Džekson planira da usvoji dete, pišu strani mediji. Četrdesetsedmogodišnja pevačica, koja je u februaru otkrila da se prošle godine tajno udala za deset godina mlađeg biznismena Visama Al Mana na intimnoj ceremoniji, žarko želi da postane majka i počela je da se raspituje oko procesa dobijanja starateljstva nad detetom iz Sirije ili Jordana.
- Ona je sada svesna toga da neće moći da zatrudni, pa razmišlja o usvajanju. Veoma su je potresli događaji u Jordanu i Siriji sada kada živi u inostranstvu. Još nije poznato kada će se to desiti, ali počela je da radi na tome - rekao je izvor za UsMagazine.
Drugi izvor otkrio je za New York Post da je Dženet već razgovarala sa kraljicom Ranijom od Jordana o svojoj želji da usvoji dete.
- Dženet se oduvek brinula za dobrobit dece i veoma joj je važno da detetu pruži sve prilike koje je i sama imala - tvrdi izvor.
Dženet, koja je prethodno bila udata za Džejmsa DeBarža i Renea Elizonda, započela je vezu sa Visamom 2010. Njeni prijatelji tvrde da je oduvek želela da postane majka.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin