Goga Sekulić: Povratak na scenu nakon tragedije

Goga Sekulić: Povratak na scenu nakon tragedije

Autor: | 03/10/2013

0

Folk pevačica Goga Sekulić večeras će imati prvi nastup nakon tragedije koja ju je zadesila, u novootvorenom klubu "Medison" u Zagrebu. Ovo će biti njeno prvo pojavljivanje pred publikom posle pet meseci pauze koju je napravila prvo zbog bolesti, a zatim i smrti supruga Igora Ramovića. Iako joj je mnogo teško i pati za mužem, koji je pre tri meseca preminuo od raka pankreasa u Nemačkoj, Goga zbog finansija mora ponovo da počne da peva.
- Prolazim kroz najteži životni period, nije mi lako, ali moram da počnem da radim. Večeras se u Zagrebu vraćam svom poslu. Članovi moje porodice i brojni prijatelji su uvek uz mene, pa tako i sada, pružaju mi podršku, koja mi mnogo znači. Oni mi dosta pomažu u ovim trenucima. Takođe, uz mene su i moji obožavaoci, koji mi daju snagu da se borim i nastavim dalje - kaže Goga, koja će u oktobru imati čak deset nastupa u Hrvatskoj, a pevaće i u Srbiji i Crnoj Gori.
Osim što se vraća nastupima, Goga Sekulić će polako početi da priprema i novi album. Pevačica planira da nove pesme objavi na proleće sledeće godine. Poverenje je poklonila kompozitoru i aranžeru Damiru Handanoviću i dugogodišnjoj saradnici Marini Tucaković, koja će Gogin bol i sve ono kroz šta je prošla pretočiti u nove pesme.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin