Kori Montit: Otkriven uzrok smrti popularnog glumca

Kori Montit: Otkriven uzrok smrti popularnog glumca

Autor: | 03/10/2013

0

Glumac Kori Montit preminuo je od intravenske upotrebe heroina u kombinaciji sa alkoholom, potvrđeno je u konačnom izveštaju patologa. U dokumentu koji je juče objavljen, otkriveno je da su istražitelji pronašli dokaze upotrebe ovog narkotika, kao i dve prazne flaše šampanjca u hotelskoj sobi u kojoj je preminuo zvezda serije "Glee".
Kao što je od ranije poznato, glumac se prijavio u jedan hotel u Vankuveru 6. jula, a kada se nije odjavio sedam dana kasnije, kao što je očekivano, osoblje je ušlo u sobu i pronašlo nepomično telo. Prema snimcima sigurnosnih kamera, Kori je ušao u svoju sobu oko dva sata ujutru 13. jula.
Istraga je potvrdila da 31-godišnji kanadski glumac bio zavisnik, te da je zbog određenog perioda nekorišćenja narkotika njegova tolerancija opala, što je izazvalo trovanje i smrtni ishod.
Kori je ranije otvoreno govorio o svojoj borbi sa zavisnošću, te priznao da je bio na rehabilitaciji kada je imao 19 godina. U intervjuu koji datira iz 2011. godine, on je rekao da se nada da će njegovo iskustvo sa narkoticima pomoći drugima koji se suočavaju sa istim problemom.

Izvor: Life Content

Foto. SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti