Tereza Kosovija oduševljena komplimentima Zdravka Čolića

Tereza Kosovija oduševljena komplimentima Zdravka Čolića

Autor: | 06/10/2013

0


Posle prošlogodišnjeg veoma uspešnog nastupa u Beogradu, pevačka diva Tereza Kesovija 10. okobra ponovo će upriličiti koncert u našem glavnom gradu. Novom druženju sa publikom hrvatska pevačica se veoma raduje. O komplimentu koji joj je uputio njen kolega Zdravko Čolić, pred njegov nastup u Dubrovniku, rekavši da je ona njegova miljenica sa kojom je uživao pevajući na brojnim festivalima i da je najviše ceni od svih hrvatskih pevača.
- Bilo ko da vam uputi kompliment, to svakako prija, ali kad vam to kaže Čola, koji je ne samo izvrstan interpretator i umetnik, već i veliki čovek, onda je taj osećaj ispunjenosti i prijatnosti sto puta veći - kaže za "Hello" Tereza, naglasivši da i ona veoma ceni i voli Čolića, te nije nemoguće da snime duetsku pesmu.
- Tokom svoje karijere nisam snimila mnogo dueta, ali kad je Čola u pitanju, nikad se ne zna. To se ne planira, već se naprosto desi, pojavi se neka dobra pesma, u pravom trenutku, koja oboma odgovara - kaže hrvatska pevačica pred susret sa beogradskom publikom.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin