Sofija Vergara: Uloga u "Machete Kills" me je plašila

Sofija Vergara: Uloga u "Machete Kills" me je plašila

Autor: | 06/10/2013

0


Sofija Vergara otkrila je da je bila prestrašena zbog uloge koju je dobila u "Machete Kills".
Glumica je poznata po ulozi Glorije Pričet u sitkomu "Moderna porodica", ali u poslednjem ostvarenju igrala je ubicu Desdemonu, pa je brinula hoće li uspeti da se ubaci u toliko drugačiju rolu.
- Naravno da želim da radim i drugačije stvari i dopalo mi se što je reditelj, Robert Rodrigez sve radio veoma brzo, pa kada me je pitao da li pristajem na sve to, rekla sam da, iako sam bila prestrašena. Ova uloga nije slična bilo čemu što sam do sada radila - nije slična nijednoj drugoj komičnoj ulozi, nijednom akcionom liku, niti ubici. Oduvek sam želela da radim sa Robertom, jer mislim da ima potpuno drugačiji pristup snimanju filmova, veoma je uključen u sve i to me oduševljava - rekla je seksepilna glumica, koja je sama snimala opasne scene, za koje bi mnoge njene koleginice uzimale dublere.
Priznaje da izgleda "veoma strašno" u nasilnim scenama.
- Sjajno sam se zabavljala. Snimali smo, skakutali, vozili brzo... i izgledali ludo! Videla sam deliće filma i mogu vam reći da izgledam opasno. Kada vrištim i ubijam nekog - to zaista deluje strašno.
Naravno, Sofija je filmu dodala svoj očigledni seksepil.
- Moja odeća u filmu, koju možete videti na posteru zove se "casual violence". Seksi, ali smrtonosno. Ispaljujem metke iz svojih grudi. Pitam se zašto je Robert želeo baš mene za tu ulogu? - završava duhovita glumica.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: sofija vergara