Dragica Radosavljević Cakana: Suprugu za rođendan poklonila tetovažu i psa

Dragica Radosavljević Cakana: Suprugu za rođendan poklonila tetovažu i psa

Autor: | 06/10/2013

0


Pevačica Dragica Radosavljević Cakana ovog leta imala je brojne nastupe u inostranstvu, a slobodno vreme između poslovnih obaveza provodila je na putovanjima sa svojim suprugom Nebojšom Negićem. Srećni par posetio je Lugano, London i Ohrid, a uzbudljiv obilazak evropskih gradova završili su odlaskom u Beč, gde su ih ugostili prijatelji koji tamo žive.
- Bilo nam je jako lepo u prestonici Austrije, jer su se naši prijatelji potrudili da nam boravak učine što zanimljivijim. Obišli smo mnoge muzeje, vozili smo se fijakerom, a proveli smo i prelepo veče na jednom splavu na Dunavu. Tamo sam jela pravu bečku šniclu koja se dosta razlikuje od onih u Beogradu, a zanimljivo je da je služe uz krompir salatu - otkriva pevačica, koja je prethodno svog supruga iznenadila originalnim poklonom za rođendan.
- Mom suprugu nedavno je bio rođendan, a za tu priliku sam mu kupila psa, i obradovala ga tetovažom. Naime, ja na desnom ramenu imam malu tetovažu na kojoj su srce, violinski ključ i slovo N, dok je on odlučio da se povodom rođendana istetovira, iako je ranije bio protivnik toga. Svoje telo je ukrasio ratnikom ljubavi, a ispod crteža piše "Cakana“ - zaključuje poznata dama.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
, Foto:arhiva Hello! hellomagazin