Milan Stanković: Bolje je kada si solo

Milan Stanković: Bolje je kada si solo

Autor: | 06/10/2013

0


Milan Stanković se vratio na scenu i to ne samo novim singlom, već i novom frizurom. Svoju medijsku ćutnju prekinuo je iskrenom pričom o svom emotivnom životu, ali i o predrasudama koje ga prate.

- Uskoro planiram da objavim još jedan singl, a oko Nove godine i novi studijski album, pa će u narednom periodu biti mnogo razloga za druženje sa publikom. Pesma "Od mene se odvikavaj", koju sam pevao u revijalnom delu Radijskog festivala, bez lažne skromnosti, naišla je na fantastičan prijem.

Odvikavate li se od nečega?

- Trenutno od slatkiša i koka-kole. Nikako ne idu uz teretanu. Nije uopšte lako, još vodim borbu sa tim, a volim i da kršim pravila. Vežbam već tri-četiri meseca, uz asistenciju ličnog trenera. Promenio sam režim ishrane, što je donelo vidljive rezultate, pa se osećam zdravije i svežije.

Zašto ste drastično promenili frizuru, koja je bila vaš zaštitni znak?
- Plavi čuperak je još tu, ali se ne vidi, jer mi je kosa sada tamnija. Uz nove pesme, volim da ponudim publici i drugačiji imidž. Ali, nisam se promenio samo u fizičkom smislu, vreme i iskustvo su učinili da sazrim. Okrenuo sam se i duhovnom aspektu života. Počeo sam da se bavim meditacijom, da čitam knjige koje nas usmeravaju i pokazaju da postoji još nešto osim onoga što nas trenutno opterećuje i ličnosti koje igramo čitavog života.

Znači li to da je estrada velika predstava u kojoj svako ima ulogu?
- Tako je, ali to je samo jedan deo mene. To je ličnost koja je najčešće satkana od predrasuda, bez obzira na to da li vas neko doživljava u pozitivnom ili u negativnom smislu. Čak mi se dopada da u poslu i u medijima budem jedno, a da se onda obučem i sakrijem iza kaputa predrasuda i živim svoj život.

Sa kakvim ste se sve predrasudama suočavali?

- Moja dečačka priroda ne trpi nepravdu i neistinu. U suštini sam još Petar Pan i mislim da niko ko se bavi bilo kojom vrstom umetnošću nikad ne odraste. Bio sam predstavljen u raznim kontekstima. U krajnjem slučaju, sloboda, istina i moral su nešto što nema cenu.

Sa Radom Manojlović ste ostali u dobrim odnosima posle raskida, da li se u međuvremenu promenio vaš emotivni status?
- Bolje je kad si solo, baš kao što kaže moja pesma. Što se Rade tiče, nikad nećemo biti neprijatelji. Nemojte očekivati nikakav medijski cirkus.

Izvor: Novosti
Foto: Ivan Vučićević copyrighted

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin