Bojana Rajić i Mina Milenković: Zajedno u noćnom provodu

Bojana Rajić i Mina Milenković: Zajedno u noćnom provodu

Autor: | 07/10/2013

0


Uskoro bivša supruga fudbalera Vladimira Stojkovića, Bojana Rajić ipak nije prekinula sve kontakte sa fudbalerom. Naime, i pored loših odnosa koje njih dvoje imaju, Bojana održava kontakte sa njegovim prijateljima.
U subotu uveče, Bojana je izašla sa Lolom Smiljanićem, Minom Milenković i još nekoliko prijatelja, a društvo je u jednoj beogradskoj kafani uživalo do sitnih sati.
- Mina i Lola se tokom cele večeri nisu odvajali, društvo je bilo veselo, posebno Bojana koja je neprestano đuskala - rekao je izvor sa lica mesta.
Osim izlazaka, Mina i Bojana imaju još nešto zajedničko uskoro - suđenja. Naime, Mina se pre nedelju dana nije pojavila na saslušanju kod dežurnog istražnog sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu jer pozive nije ni dobijala, ali joj je poziv za sud napokon uručen pre nekoliko dana. Manekenka se sumnjiči za krivično delo lažno prijavljivanje otmice i silovanja za koje je zaprećena kazna, od novčane do jedne godine zatvora.
Bojanu ovog meseca očekuje prvo ročište, na kom bi trebalo da se dogovori oko ravnopravne podele imovine sa Vladimirom Stojkovićem.

izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti