Goca Božinovska: Otkrila razloge iz kojih nije došla na venčanje Danijela i Jovane Alibabić

Goca Božinovska: Otkrila razloge iz kojih nije došla na venčanje Danijela i Jovane Alibabić

Autor: | 07/10/2013

0


Goca Božinovska nije se pojavila na svadbi Jovane Nikolić i Danijela Alibabića, prvobitno rečeno zbog nastupa u Beču, ali se ispostavilo da je to netačna informacija, kako tvrde mladenci. Ipak, Goca i dalje uporno govori da je to istina, a da kao dokaz ima i avionsku kartu koju je kupila, a koju je spremna da pokaže kao dokaz.
- Jeste, bila sam u inostranstvu, u Beču, da nisam htela da dođem na svadbu ne bih uzela avionsku kartu, koju mogu i da im pokažem! Čak četiri dana pre svadbe kupila sam kartu, ali se desilo nešto što nisam mogla da planiram. Zakazan mi je nastup dan pre svadbe i ja sam tek u nedelju ujutro krenula iz Beča, a avionska karta koju sam kupila za Crnu Goru je bila za nedelju ujutro - priča Goca.

- Pozvala sam avio kompaniju kako bih pomerila rezervaciju za nedelju uveče, rekli su da nema problema, ali da moram da platim dodatnih 190 evra! Pored 120 evra kojih sam već platila to je zaista bilo mnogo! Poludela sam! Stigla bih ja u nedelju uveče, ali nisam želela da pristanem da mi se dodatno jos naplaćuje, ja nisam znala da striktno tada moram da iskoristim kartu, a spremila sam i haljinu i sve... Ljuba je bila obaveštena o svemu, a Danijela i Jovanu nisam još uvek pozvala, a na dan svadbe nisam želela da ih još i ja davim, jer znam kakve su to obaveze. Verujem da se neće ljutiti i da će razumeti. Svakako ću ih nazvati ovih dana - ispričala je Goca.

Izvor: Puls

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još