Skarlet Johanson: U ovoj vezi sam naučila šta znači ljubomora

Skarlet Johanson: U ovoj vezi sam naučila šta znači ljubomora

Autor: | 09/10/2013

0

Iako je smatraju jednom od najlepših žena na svijetu, čini se da se glumica Skarlet Johanson na to još uvek nije navikla, pa se pomalo začudila što je opet osvojila laskavu titulu najseksepilnije žene na svetu, prema izboru časopisa "Esquire", kojom se prvi puta okitila pre sedam godina.
- Zar sam je jedina žena koja je to osvojila dvaput? Znate, moram nekako da se snađem. Imam 28 godina, radim u svetu filma, zar ne? Uskoro ću igrati uloge mama, i onda će s vremenom i one prestati. Moram nekako da budem u toku, a ovo za Esquire je deo toga - objasnila je glumica.
Skarlet očigledno cvetaju ruže i na poslovnom, ali i na privatnom planu, pa se tako pre nekoliko mesec iverila za francuskog novinara Romana Durijaka.
- Nisam bila ljubomorna osoba dok nisam započela vezu s njim, sada kad sam u vezi s Francuzom, nekako se to razvilo samo od sebe! Uvek bih bila radije s nekim ko je malo ljubomoran, nego s nekim ko nikad nije. To mi nije privlačno, čak je i pomalo depresivno - zaključila je seksi Skarlet.


Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti