Oven Vilson: Uskoro otac po drugi put

Oven Vilson: Uskoro otac po drugi put

Autor: | 09/10/2013

0


Oven Vilson postaće tata po drugi put.
Ovaj 44-godišnji glumac očekuje bebu sa 42-godišnjom švedskom balerinom Karolin Lindkvist, koja je još uvek u braku sa plastičnim hirurgom Ritu Čoprom. Karolin je u maju podnela zahtev za razvod, a ona i Čopra ne žive zajedno već više od godinu dana.
- Kada je Karolin utvrdila da je Oven otac njenog deteta, saopštila mu je te vesti, a par dana kasnije i podnela je zahtev za razvod.
Vilson i Lindkvist upoznali su se ubrzo nakon što je slavni glumac pokušao sebi da oduzme život, nakon raskida sa Kejt Hadson 2007. godine. Oven je ubrzo zaposlio Karolin kao ličnog trenera, a što su više sarađivali, zbližavali su se i na kraju su se upustili u romansu, koja je rezultirala njenim razvodom i uskoro njihovim zajedničkim edtetom.
- Ritu je potpuno šokiran novostima o Karolininoj trudnoći - otkrio je izvor blizak lekaru, koji je dodao da je Čopra bio svestan da je drugi muškarac uzrok njihovog raskida, ali da ove vesti nije očekivao.
Glumac ima dvogodišnjeg sina, Roberta Vilsona, sa bivšom devojkom Džejd Duel. Razišli su se svega pet meseci nakon rođenja sinčića, u januaru 2011. godine.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin