Sofija Vergara: Pobedila sam rak i sada je pravo vreme za dete

Sofija Vergara: Pobedila sam rak i sada je pravo vreme za dete

Autor: | 10/10/2013

0


Sofija Vergara izjavila je kako ne bi imala ništa protiv ukoliko bi njena glumačka karijera bila okončana.
Zvezda "Moderne porodice" je najplaćenija TV glumica, sa zaradom od neverovatnih 30 miliona dolara godišnje, ali ona priznaje da verovatno neće biti pred kamerama još "pet ili deset godina", te da bi volela da se posveti biznisu i to građevini u budućnosti.
- Oduvek sam želela da imam svoju liniju šminke i sada to imam sa CoverGirl. Želela sam da uradim i liniju odeće, jer me ljudi uvek pitaju šta nosim... Za pet ili deset godina, ne moram da snimam - mogu sve što želim da radim iz svog doma. Nikada nisam išla u školu glume i nikada nisam mislila da ću biti glumica. Zato, ukoliko više ne budem glumila, to neće biti strašno - ispričala je Vergara, koja ima 22-godišnjeg sina Manola sa bivšim mužem Džoom Gonzalesom, a nedavno su krenula šuškanja da želi još jednu bebu.
Kolumbijska lepotica zamrznula je svoje jajne ćelije, kako bi povećala šanse da dobije dete, jer je svesna da neće biti lako ostati u drugom stanju u njenim godinama.
- Mislila sam da sam gotova sa rađanjem, jer imam sina od 22 godine, a meni je 41. Ali, ta opcija je još uvek otvorena - rekla je zvezda, koja je pobedila rak tiroidne žlezde.
- Nikada ne znate gde će vas život odvesti. Veoma lako se možete razboleti. Ja to znam, jer sam pre 10 godina imala rak i prošla sam zračenja. To me je promenilo. Zato, doktor mi je rekao da je sada bolje da dobijem dete.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin