Romana: Konačno otkrila razloge raskida sa Fotosom Pitađisom

Romana: Konačno otkrila razloge raskida sa Fotosom Pitađisom

Autor: | 10/10/2013

0


Pop pevačica Romana Panić otkrila je da njena veza sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom nije bila baš najbolja, te i da je on zahtevao od nje da priča svima kako nije više u vezi sa njim i to sve zbog Interpola.
Naime, pevačica se požalila Mis Svetlani na Farmi, kako se zapravo odvijala njena veza sa kiparskim advokatom.
- Samo što sam stigla iz Atine i zazvoni mi telefon, on me zove i kaže da svima ispričam da mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno, navodno, zbog računa, Interpola... - izjadala se Romana.
Pevačica je čak istakla da je Fotos često manipulisaao njom, ali da se nije ustručavao ni da joj zabrani dolaske u Grčku.
- Svega je tu bilo! Kad sam otišla na Kipar, samo što sam sletela, on me zove i kaže da ni slučajno ne smem da budem tu i da moram hitno da se vratim nazad. Posle se u celu priču umešala neka druga devojka, ali me je on ubeđivao da je to zbog nekih papira i para. Rekla sam mu da se skloni iz mog života iako me je molio da se pomirimo, čak me je i zaprosio. Raskinuli smo, a on se brzo posle toga oženio - ispričala je Romana.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin