Hju Džekmen: Učili su me da pravi muškarci ne plaču

Hju Džekmen: Učili su me da pravi muškarci ne plaču

Autor: | 10/10/2013

0


Hju Džekmen otkrio je kako su ga vaspitavali tako da uvek bude čvrst, jer "pravi muškarci ne plaču".
Ovaj 44-godišnji glumac rođen je i odrastao u Sidneju, Australija, a podizali su ga roditelji Englezi, Kristofer i Grejs Džekman.
Hju, koji ima četvoro braće i sestara i jednu polusestru, veruje da je kombinacija života u Australiji, gde muškarci moraju biti jaki, kao i očevo britansko poreklo i rezervisana priroda, učinili su da gotovo nikada ne pokazuje osećanja.
- Odrastanjem u Australiji, moj stav u muškosti jeste takav da ne pokazuješ svoja osećanja. Pravi muškarci ne plaču. Moj otac je klasičan Britanac - emocionalno ugašen - iako je tokom poslednjih 10 godina plakao na svakom porodičnom okupljanju - ispričao je zgodni glumac.
Ipak, iako je tako naučen, zvezda "The Wolverine" tvrdi da njemu nije problem da pokaže osećanja i veruje da pravi muškarci mogu da plaču i razgovaraju o tome što osećaju.
Atraktivni glumac, koji je u braku sa 57-godišnjom glumicom Deborom Li Furnes, sa kojom ima dvoje dece, Oskara i Avu, oduševio se otvorenošću Italijana kada je posetio ovu zemlju.
- Prava mera koliko je neko muškarac je koliko je u stanju da bude ono što zaista jeste. Više je nego ok pokazati osećanja. Nakon puta u Italiju naučio sam da mi se njihov način ispoljavanja osećanja zaista više sviđa. Mogu da budu veoma jasno izraženih emocija, a opet tako markantni.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Hju Džekmen