Lea Mišel: Nije postojao bolji čovek od Korija Montita

Lea Mišel: Nije postojao bolji čovek od Korija Montita

Autor: | 10/10/2013

0


Lea Mišel otkrila je da se smatra veoma srećnom što je imala priliku da bude devojka Korija Montita.
Zvezda serije "Glee" otvorila se o svom slomu nakon tragične smrti voljenog 31-godišnjeg dečka u julu, a priznaje da je snimanje epizode posvećene Koriju i njegovom karakteru Finu Hadsonu, koja će večeras biti emitovana, bilo lekovito za nju.
Ova 27-godišnjakinja otkrila je:
- Još uvek nisam videla kako to izgleda, ali to smo uradili jer nam je bilo potrebno da svi zajedno učinimo. Lično, osećam kao da sam izgubila dve osobe - Korija i Fina. To što smo snimili epizodu posvećeno njemu, tj. njima, imalo je terapeutsko dejstvo na mene.
Lea nije brinula o povratku na snimanje, nakon smrti Korija Montita, sa kojim se zabavljala godinu dana, a koji je pronađen mrtav usled predoziranja od heroina i alkohola, u Vankuveru.
- Svi pitaju: "Je l ti teško da ovo radiš? Je l ti teško da se vratiš na posao?" Istina je da nije ništa teže na poslu nego što je u svakodnevnom životu, pa je bolje da budemo svi zajedno kao porodica, podržavamo se i zajedno prođemo kroz ovo - objasnila je.
Sada lepa brineta pokušava da se fokusira na srećne uspomene o svom pokojnom dečku.
- Jednog dana došla sam kući, a tamo je bio Kori sa plaketom sa snimanja, koju je uvek imao u pevačkom klubu. Pitala sam ga: "Šta to radi ovde?!" A on je rekao: "Uzeo sam to! Ovog leta ići ćemo svuda i slikati se sa tom plaketom". I tako je i bilo - rekla je i dodala:
- Svakog dana budim se i razmišljam, osećam se kao da su to bile neke čini... Bila sam toliko srećna da ga imam u svom životu. To što se dogodilo sa Korijem, njegov odlazak, to je tako malo u poređenju sa onim što je on bio i kakav je bio njegov život. Nije postojao bolji čovek od Korija, zato sam veoma srećna što sam imala i toliko vremena da ga volim.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin