Branka Nevistić čeka drugo dete

Branka Nevistić čeka drugo dete

Autor: | 14/10/2013

0


Ako se gradske priče ispostave kao istinite, Branka Nevistić drugi put će se ostvariti u ulozi majke!
Kako se šuška po kuloarima, lepa voditeljka je ostala u blagoslovenom stanju sa biznismenom Branislav Grujićem, sa kojim je bila u vezi pre nekoliko godina, da bi se prošle godine pomirili. Branka je u poodmakloj trudnoći i veoma se raduje prinovi zajedno sa budućim tatom.
- Kada je saznala da je ostala u drugom stanju, Branka je odmah obavstila Branislava, koji je bio presrećan zbog radosne vesti. Ona se odlično oseća i veoma dobro podnosi trudnoću. Zaljubljeni par je samo najbližima saopštio ovu radosnu vest, jer biznismen Grujić i buduća mama ne žele da dele svoj privatni život sa javnošću. Kako se spekulisalo, budući tata od nedavno je sveže razveden i to upravo zbog Branke, sa kojom je u višegodišnjoj ljubavi - zaključuje izvor.
Podsećanja radi, Branka iz nevenčane zajednice sa Momčilom Lavrinićem, sadašnjim suprugom pevačice Ane Stanić, ima trinaestogodišnjeg sina Luku, pa bi joj ovo mogao biti prvi brak, jer sada nema prepreka da ozvaniči svoju ljubav.
Da bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Branku Nevistić, koja nije odgovarala na naše pozive, ali ni na poruke. Inače, na fotografiji nastaloj nedavno, na prijemu u nemačkoj ambasadi, stomačić se kod lepe voditeljke već nazirao, pa su tada i krenula šuškanja, koja ona još uvek nije potvrdila.

Autor: Life Content
Izvor: Alo!
Foto: Janko Petković, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin