Dženifer Lopez i Kasper Smart: Veza pred raskidom

Dženifer Lopez i Kasper Smart: Veza pred raskidom

Autor: | 15/10/2013

0

Dženifer Lopez i Kasper Smart navodno su pred raskidom. Popularna pevačica prema pisanjima medija planira da ostavi svog dečka pošto je njihova dvogodišnja veza postala monotona, a navodno su imali i kratki raskid tokom leta.
- Dženifer ne želi previše da govori o svojoj vezi, ali je nagovestila da je iskra nestala. Ne može da ignoriše činenicu da joj glava već neko vreme govori da njena romansa sa Kasperom neće trajati večno. A sada joj to isto govori i njeno srce - rekao je Dženiferin prijatelj za RadarOnline.
Dženifer i njen 25-godišnji dečko nisu viđeni zajedno u javnosti skoro mesec dana, a kako tvrde izvori jedini razlog zašto ona još uvek nije stavila tačku na tu vezu je zbog toga što je Kasper veoma blizak sa njenom decom, blizancima Maksom i Em, koje je dobila sa bivšim suptugom Markom Entonijem.
- Teško joj je i da razmišlja o tome kako će to objasniti njenoj deci, oni obožavaju Kaspera. Dženifer se zato nada da će ostati u dobrim odnosima sa njim kako bi izbegla dramu, kao što je to bio slučaj kada im je govorila da se rastaje od njihovog oca - tvrdi izvor.

Izvor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin