Dejvid i Viktorija Bekam prodaju stvari iz Bekamgemske palate na aukciji

Dejvid i Viktorija Bekam prodaju stvari iz Bekamgemske palate na aukciji

Autor: | 15/10/2013

0

Dejvid i Viktorija Bekam planiraju da organizuju humanitarnu aukciju na kojoj će prodati stvari iz svoje Bekamgemske palate. Slavni par nedavno je prodao ovu svoju raskošnu vilu, koju su kupili 1999. godine za 2,5 miliona funti, i sada se pripremaju za selidbu u svoju novu četvorospratnicu u Londonu, za koju su izdvojili 45 miliona funti. Ipak, pre nego što se presele, odlučili su da se reše nekih stvari iz stare kuće.
- Nakon što su odlučili da prodaju Bekamgemsku palatu, Dejvid i Viktorija su shvatili da ne mogu da stave sve svoje stvari u jednu, manju kuću. Neke vredne stvari odneli su u Kaliforniju, a neke su dali svojim porodicama, ali i dalje im je ostalo mnogo toga. Tada je Viktorija došla na brilijantnu ideju da sve to prodaju u humanitarne svrhe, i sada želi da organizuje veliku aukciju u palati - otkrio je izvor blizak paru, te dodao da se nadaju da će prikupiti dosta novca.
Među stvarima za koje će zainteresovani kupci moći da se nadmeću su kuhinjski predmeti, kućni aparati, dizajnerska odeća, pa čak i zlatni prestoli koji su bili na njihovom venčanju 1999. godine.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti